Khamis, 11 Ogos 2016

Tips -Sebelum Sah Bergelar Suami Isteri, Semak Dulu 9 Fasa Perkahwinan Ini

Sebelum Sah Bergelar Suami Isteri, Semak Dulu 9 Fasa Perkahwinan Ini
Cinta tahap mana pun pada pasangan, setiap perkahwinan itu tetap akan melalui beberapa fasa. Ada pasangan yang menyedarinya dan ada juga yang tidak. Dalam nota kali ini kita mahu lihat perubahan fasa-fasa dalam hubungan serius antara lelaki dan perempuan dalam konteks rumah tangga. 
 
Ini penting terutamanya kepada pasangan yang baru berkahwin dan juga kepada pasangan yang telah berpengalaman. Dengan mengetahui fasa-fasa ini membolehkan anda menyesuaikan cara berfikir dan gaya tindakan yang perlu untuk melaluinya nanti.
 
 
1. Peringkat pertama ini dipanggil peringkat tergila-gila. 
Ini adalah peringkat yang boleh menjadi kenangan manis dan mungkin juga memalukan. Bermula dengan perasaan suka atau tertarik yang keterlaluan kepada seseorang. Orang yang berada pada peringkat ini akan berbuat apa sahaja untuk memastikan pasangannya itu suka kepadanya sepenuh hati. Waktu inilah segala nasihat daripada rakan dan saudara tidak akan diterima. Buang emak, buang saudara kerana kasih hamba turutkan. 
 
2. Peringkat kedua ialah peringkat cuba saling memahami. 
Dalam rumah tangga peringkat ini  bermula sebaik habis tempoh ‘berbulan-madu’. Anda mula mengenali tentang suami pada lapisan yang lebih dalam. Warna-warna sebenar siapakah dirinya mula anda berikan tafsiran. Ada tafsiran ini sama seperti anda harapkan dan ada juga tidak anda sangka sebelum ini. Peringat kedua ini memang cukup panas dan mencabar. Ini menandakan fasa sebenar hidup berumah tangga baru bermula.
 
3. Peringkat ketiga ialah peringkat dugaan. 
Walau bagaimana sempurna rumah tangga itu, peringkat ini pasti akan dilalui. Buat kali pertama anda mula berselisih faham dengan suami. Cuba anda ingat kali pertama anda dan suami berselisih faham. Apakah isunya? Apakah kesan yang berlaku selepas krisis pertama ini? Adakah ia menjadikan hubungan anda dengan suami semakin teruk atau menjadi lebih baik selepas itu? Berbanding peringkat kedua, peringkat ketiga ini lebih getir, lebih ganas dan lebih kejam cabarannya.
 
4. Peringkat keempat ialah perubahan anggapan. 
Anda mula melihat pasangan anda dengan persepsi berbeza sebelum ini. Anda sangka dia romantik tetapi hakikatnya tidak. Anda ingatkan dia garang tetapi rupa-rupanya amat lembut orangnya. Pada peringkat ini anda mungkin semakin menyayanginya atau anda mula membencinya.
 
5. Peringkat kelima ialah peringat penyesuaian. 
Apa yang kita mahu tidak semestinya sama dengan apa yang kita dapat. Anda dan pasangan cuba menyesuaikan diri dengan hakikat yang ada di depan mata. Peringkat ini perlukan banyak pengorbanan dan toleransi. Perasaan pentingkan diri adalah halangan utama di peringkat ini. Banyak pasangan yang berpisah dan bercerai kerana gagal dalam menempuh peringkat ini.
 
6. Peringkat keenam ialah peringkat bahagia. 
Perasaan bahagia ini tidak sama dengan bahagia semasa bulan madu. Perasaan ini hanya dapat dirasai oleh pasangan yang berjaya melepasi peringkat penyesuaian yang sangat getir itu.
 
7. Peringkat ketujuh ialah peringkat ragu-ragu. 
Pengalaman yang dilalui, faktor umur, perubahan hormon dan perubahan fizikal mula mencetuskan rasa tidak selamat dan ragu-ragu tentang kesetiaan pasangan. Anda mula membandingkan rumah tangga anda dengan rumah tangga orang lain. Anda mula mempersoalkan adakah rumah tangga anda betul-betul bahagia atau hanya pura-pura bahagia?
 
8. Peringkat kelapan ialah peringkat penerokaan seksual. 
Di sini adalah persimpangan antara lelaki dan perempuan. Pada peringkat ini salah seorang atau kedua-dua pihak pada pasangan itu merasakan minat seksual mula berubah. Ada dua kesan perubahan minat seksual ini. Pertama masing-masing semakin kreatif  dalam hubungan seksual. Kedua, salah seorang atau kedua-dua mungkin mula curang dan menjalin hubungan gelap selain pasangan sekarang.
 
9. Peringat terakhir ialah peringkat percaya sepenuhnya. 
Ini adalah peringkat gembira dan bahagia pada tahap yang paling stabil. Kedua-dua suami dan isteri yang berjaya sampai ke peringkat ini tahu dan boleh mengagak apa juga sikap dan perangai yang bakal ditunjukkan oleh pasangan mereka. Masing-masing tahu yang rumah tangga mereka hampir sampai ke destinasi muktamad. Mereka seumpama satu tubuh yang berkongsi dua badan. Apabila salah seorang daripada mereka meninggal dunia, kesannya amat berat kepada yang masih hidup. 
 
Kesemua peringkat ini pasti berlaku tetapi tidak semua yang akan melaluinya. Kebanyakan perceraian berlaku sebelum tamat peringkat kelima. Jadi, kepada bakal pengantin bersedialah fizikal dan mental untuk melalui fasa-fasa getir ini. Sebaik sahaja anda melalui fasa keenam dan seterusnya cara anda melihat hidup ini pasti berubah. Laluilah semuanya sehingga nanti anda menunaikan janji untuk bersama sehingga ke akhir hayat.
mingguan wanita

70 ulasan:

 1. Sujud syukur saya ucapkan kepada ALLAH SWT dan saya sekeluarga sangat berterima kasih banyak kepada KI WARA atas bantuannya saya bisa mendapatkan dana ghoib dan alhamdulillah BENAR2 berhasil karna sekarang ini kehidupan saya jauh lebih baik dari sebelumnya dan semua utang2 saya sudah pada lunas semua,,!!! jika anda mau bukti bukan rekayasa silahkan hubungi KI WARA 085242894584 ini lah kisah nyata dari saya…beliau juga memberikan pesugihan,jual tujul,uang ghaib,bulu perindu.ATAU BUKA BLOK KI WARA

  BalasPadam
  Balasan
  1. aslamu alaikum wr wb..
   bismillahirrahamaninrahim,,senang sekali saya bisa menulis
   dan berbagi kepada teman2 melalui tempat ini,
   sebelumnya dulu saya adalah seorang pengusaha dibidang property rumah tangga
   dan mencapai kesuksesapossiblen yang luar biasa, mobil rumah dan fasilitas lain sudah saya miliki,
   namun namanya cobaan saya sangat percaya kepada semua orang,
   hingga suaatu saat saya ditipu dengan teman saya sendiri dan membawa semua yang saya punya,
   akhirnya saya menanggung hutang ke pelanggan-pelanggan saya totalnya 470 juta dan di bank totalnya 600 juta ,
   saya sudah stress dan hampir bunuh diri anak saya 3 orang masih sekolah di smp / sma dan juga anak sememtarah kuliah,tapi suami saya pergi entah kemana dan meninggalkan saya dan anaka-naknya ditengah tagihan hutang yang menumpuk,
   demi makan sehari hari saya terpaksa jual nasi bungkus keliling dan kue,
   ditengah himpitan ekonomi seperti ini saya bertemu dengan seorang teman
   dan bercerita kepadanya, alhamdulilah beliau memberikan saran kepada saya.
   dulu katanya dia juga seperti saya setelah bergabung dengan K.H. Tambring Abdullah hidupnya kembali sukses,
   awalnya saya ragu dan tidak percaya tapi selama satu minggu saya berpikir
   dan melihat langsung hasilnya, `
   saya akhirnya bergabung dangan mengunjungi website di www.programdanainstan.blogspot.com semua petunjuk K.H. Tambring Abdullah saya ikuti dan hanya 1 hari astagfirullahallazim,
   alhamdulilah demi allah dan anak saya,
   akhirnya 5m yang saya minta benar benar ada di tangan saya,
   semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha,
   kini saya kembali sukses terimaksih K.H. Tambring Abdullah saya tidak akan melupakan jasa aki.
   jika teman teman berminat, yakin dan percaya insya allah,
   saya sudah buktikan demi allah silakan kunjungi website di www.programdanainstan.blogspot.com atau KLIK DISINI

   Padam
  2. Assalamualaikum wr.wb mohon maaf kepada teman teman jika postingan saya mengganggu anda namun apa yang saya tulis ini adalah kisah nyata dari saya dan kini saya sangat berterimah kasih banyak kepada Mbah Rawa Gumpala atas bantuan pesugihan putihnya tampa tumbal yang sebesar 15m kini kehidupa saya bersama keluarga sudah sangat jauh lebih baik dari sebelumnya,,saya sekaran bisa menjalanka usaha saya lagi seperti dahulu dan mudah mudahan usaha saya ini bisa sukses kembali dan bermanfaat juga bagi orang lain,,ini semua berkat bantuan Mbah Rawa Gumpala dan ucapa beliau tidak bisa diragukan lagi,bagi teman teman yang ingin dibantuh seperti saya dengan pesugihan putih bisa anda hubungi di no 085 316 106 111 jangan anda ragu untuk menghubuni beliau karna saya sud ah membuktikannya sendiri,karna Mbah tidak sama seperti dukun yang lain yang menghabiskan uang saja dan tidak ada bukti sedankan kalau beliau semuanya terbukti nyata dan sangat dipercay,,ini unkapan kisah nyata dari saya pak Rudi di semarang.Untuk lebih lenkapnya silahkan buka blok Mbah di ๐ŸฃPESUGIHAN PUTIH TANPA TUMBAL๐Ÿฃ

   Padam
  3. Saya sangat berterimakasih banyak kepada aki wono atas bantuan dana ghaibnya dan saya tidak pernah menyanka kalau saya bisa mendapatkan uang sebesar 970 juta,berkat bantuan aki saya bisa melanjutkan bisnisku lagi dan saya tidak pernah menyanka kalau ini benar benar nyata karna sudah banyak paranormal yang sudah saya hubungi dan saya datangi,itu tidak pernah membawakan hasil bahkan uang saya habis dibawa lari sama mereka dan cuma aki wono saja yang membawakan hasil kalau anda mau di bantu silahkan hbg aki wono di nmr 085-320-535-559...aki wono juga bisa mengeluarkan angka togel yg di jamin 100% tembus seperti 4d 5d 6d angka dari aki betul-betul tembus karna sya udah buktikan aki juga punya minyak gaharu asli terimakash

   Padam
 2. FIGLIO DI PUTTANONA PAOLO BARRAI DI CRIMINALISSIMA WORLD MAN OPPORTUNITIES LUGANO, CRIMINALISSIMA WMO SA PANAMA, CRIMINALISSIMA BSI ITALIA SRL DI VIA SOCRATE 26 MILANO E CRIMINALISSIMO BLOG MERCATO "MERDATO" LIBERO, FA AZZERARE I RISPARMI DI TUTTI, SEMPRE! INDAGATO DA PROCURA DI LUGANO! INDAGATO DA 7 PROCURE ITALIANE, DA POLIZIA ITALIANA E GUARDIA DI FINANZA ITALIANA! INDAGATO DA EUROPOL ED INTERPOL! CON, SUL GROPPONE, BEN 70.000 EURO DI MULTA DA PARTE DI CONSOB! CONDANNATO A GALERA IN MILANO! CONDANNATO AD 8 ANNI DI CARCERE IN BRASILE! INDAGATO PESANTISSIMAMENTE A PANAMA! NOTO NAZIRAZZISTA ASSASSINO DEL KU KLUK KLAN PADANO, SVIZZERO, INGLESE ED AMERICANO!
  1
  Siamo un foltissimo guppo di risparmiatori truffati dal criminale, gia' tre volte in galera, Paolo Barrai di malavitosissime societa' Bsi Italia srl, Wmo Sa Panama, World man opportunities Lugano!
  Multato da Consob per ben 70.000 euro per sue mega frodi su fotovoltaico
  https://it.linkedin.com/in/nototruffatore-paolo-barrai-mandantediomicidie-nazi-st-alker-4565b8100?trk=prof-samename-name
  http://www.consob.it/main/documenti/hide/afflittivi/pec/mercati/2013/d18579.htm
  http://www.bluerating.com/trading/179-promotori/28601-qmultaq-da-70mila-euro-per-un-ex-promotore-che-ha-violato-gli-obblighi-informativi.html
  https://www.adviseonly.com/blog/investire/mercati-finanziari/il-trading-dei-miracoli/
  http://www.advisoronline.it/albo/consob/22190-consob-sanziona-a-raffica.action

  Condannato al carcere in Brasile per estorsioni, stalking via internet, minacce di morte, pedofilia omosessuale, ladrate, truffe, mega riciclaggio di proventi mafiosi, propaganda nazista e razzista, come questi articoli, pero', di appena inizio indagine, dimostrano... poi, il tutto e' divenuto, ben appunto condanna al carcere e per tanti anni... ovvio che il Renato Vallanzasca della finanza mondiale, Paolo Barrai, in Brasile non mette piu' piede... ha paura delle gattabuie locali
  http://4.bp.blogspot.com/-aqbT4KlYsmw/TcLbvUUpkeI/AAAAAAAAAe4/TiDPLR0LH_U/s1600/barrai+ind-pag01.jpg
  http://www.rotadosertao.com/noticia/10516-porto-seguro-policia-investiga-blogueiro-italiano-suspeito-de-estelionato
  http://portoseguroagora.blogspot.be/2011/03/porto-seguro-o-blogueiro-italiano-sera.html
  http://noticiasdeportoseguro.blogspot.be/2011/03/quem-e-pietro-paolo-barrai.html
  http://www.osollo.com.br/online/index.php/crimes/3052-blogueiro-italiano-sera-indiciado-por-estelionato-calunia-e-difamacao-pela-policia-civil-de-porto-seguro
  http://www.geraldojose.com.br/mobile/?sessao=noticia&cod_noticia=13950
  http://www.jornalgrandebahia.com.br/2011/03/policia-civil-de-porto-seguro-investiga-blogueiro-italiano-suspeito-de-estelionato/
  http://www.grognards2011.it/2013/09/blogueiro-italiano-sera-indiciado-por-estelionatocalunia-e-difamacao-pela-policia-civil-de-porto/
  http://www.devsuperpage.com/search/Articles.aspx?hl=en&G=23&ArtID=301216
  Gia' cacciato malissimamente da Citibank Milano e fatto condannare al carcere da Citibank MIlano... il criminalissimo funzionario di Citibank Milano di cui si scrive in questo articolo che parla di immense ruberie fiscali, era l'avanzo di galera Paolo Barrai stesso
  http://ricerca.repubblica.it/repubblica/archivio/repubblica/2001/02/19/maxi-evasione-da-400-miliardi-terenzio-sotto-torchio.html.
  Come dicevo, siamo un foltissimo gruppo di risparmiatori truffati da incapace, delinquente, ladro, nazista, razzista, antisemita, sempre falso, vigliacchissimo, mega cocainomane, mandante di omicidi, mega ricicla soldi mafiosi ed azzera risparmi di una vita: Paolo Barrai del blog Mercato Libero, non per niente, nickato da tutti, nel mondo intero, come Merdato Libero. Innanzitutto scusate per il mio italiano non madre lingua un po' cosi' cosi'. Come dicono a Napule, ora mi haggia' proprio sfufa', scatena', a proposito del colletto criminalissimo Paolo Barrai nato a Milano il 28.6.1965. Facente sue continue truffe e maga ladrate da Via Ippodromo 105, Milano ( tel 02.4521842).

  BalasPadam
 3. 2
  Ciao a tutti. Sono Antonella Cohen consulente di Goldman Sachs Londra e Milano e faccio parte di un foltissimo gruppo di clienti truffati dall'assolutamente criminale Paolo Barrai del blog Mercato "Merdato" Libero.
  Costui รจ davvero uno spietato delinquente. A tutti noi, uniti ora in una associazione ” risparmiatori truffati dal criminalissimo Paolo Barrai di Mercato Libero ” e siamo gia’ in cinquanta, dico, cinquanta", di tutta Italia, Inghilterra, Usa, Germania e Svizzera!
  Ci fece andare corti ( al ribasso) sul mercato azionario italiano a inizio marzo 2009. Abbiam perso quasi tutti tra il 50 e il 90 per cento dei nostri investimenti. E quando lo telefonavamo per chiedere semplicemente che fare, mentre il mercato saliva rapidissimamente, egli, come un vile ratto, scappava, si faceva sempre negare al telefono. Mandavamo e mails, nessuna risposta. Citofanavamo agli uffici di ultra truffatrice, ultra malavitosa, ultra ladrona Bsi Italia Srl di Via Socrate 26 a Milano di suo padre Vincenzo Barrai, ci vedeva dalla telecamera e nemmeno ci rispondeva.
  Nemmeno ci apriva il cancello di entrata. Io non sto offendendo, sto dicendo la mera veritร . E fra poco la faremo sapere a fior fior di Tribunali di mezza Italia. Che i delinquenti ti debbano fare fessa, e pure non permettano replica, no eeeee. Il neofascismo e la mafia del criminale, del delinquente, del ladro, del truffatore, del professionalmente incapacissimo Paolo Barrai di Mercato Libero alias Mer-d-ato Libero, a noi non fa nessuna paura. Una truffata dal malavitoso falso e vigliacco Paolo Barrai di Mercato Libero. Antonella di Milano. PS Mi ha bruciato 700.000 euro. Tutto quello che avevo. Ma a tanti altri ha bruciato 1,2, 3,10 milioni di euro. Facendo comprare il gas naturale a 5$ e passa, che in poche settimane crollava a 2$. Senza che lui prendesse telefonate, rispondesse ad emails. Senza dare indicazione alcuna a noi clienti terrorizzati! Come uno struzzo, che dalla paura e coscienza di essere incapacissimo a livello di fiuto per investimenti, mette la testa sotto la sabbia. il verme criminalissimo Paolo Barrai o verme criminalissimo Paolo Pietro Barrai ( come in maniera fake si fa chiamare per depistare i motori di ricerca su internet), oltre ad essere il peggiore consulente per investimenti borsistici o di qualsiasi altro tipo, ove inesorabilmente sbaglia sempre, ove mai, mai e ri mai ne azzecca mezza, รจ un irresponsabile, codardo, ladro, truffatore, criminale, sempre e stre sempre falsissimo. E mi dicono che ha pregressi, pure vari patteggiamenti di condanne al carcere. Aaaaaa, ad averlo saputo prima e non essermi fidata della Lega Nord, di cui son parte, e che mi ha messo in contatto con sto brucia tutti i risparmi e super truffatore. Ora mi son sfogata qui. Presto lo ri farรณ in fronte a polizia, carabinieri, magistrati, giudici! E con me, almeno altre 50 persone! Oooo!! Non cascateci, ne scrivo proprio per questo, via dal criminale, delinquente, ladro, truffatore, professionalmente incapacissimo Paolo Barrai di Mercato Libero.

  BalasPadam
 4. 3
  PS
  Guardate, ora, pls, che emails manda in giro il nazista, antisemita, assassino Paolo Barrai o nazista, antisemita, assassino Paolo Pietro Barrai che sia ( nato a Milano il 28.06.1965). Le seguente emails partirono tutte da sue criminalissima mercatiliberi@gmail.com e criminalissima paolobarrai@gmail.com. Ora affiancate da criminalissima tanto quanto info@wmogroup.com
  da criminalissima mercatiliberi@gmail.com
  (ora anche criminalissima info@wmogroup.com)
  e criminalissima paolobarrai@gmail.com
  " Oggi sono andato a pisciare sulla tomba di tuo padre, piu' tardi ci vado a cagare pure. Ha fatto bene Berlusconi a farlo ammazzare, ahahahah. Grazie per farti scroccare su euro, gas naturale e caffe robusta. Io sbaglio sempre nei mercati, ma grazie a te, riesco ancora a sopravvivere, ahahaha".
  ---
  da criminalissima mercatiliberi@gmail.com
  (ora anche criminalissima info@wmogroup.com)
  e criminalissima paolobarrai@gmail.com
  "Presto Berlusconi e il mio Bossi, manderanno sicari mafiosi o dei servizi segreti, a Londra, a farti sparare, ahahaha. Ti scrocchiamo e poi ti spariamo pure, come si fa con un ciupa ciupa usato, ahahah. L'Italia e' nostra, e' nazifascista. A morte gli ebrei. A noi!!!"
  ---
  da criminalissima mercatiliberi@gmail.com
  (ora anche criminalissima info@wmogroup.com)
  e criminalissima paolobarrai@gmail.com
  " Speriamo che ti venga una trombosi alla gamba, ho fatto un post di solidarieta' su di te, per fingermi corretto, in realta', non vedo l'ora che ti ammazzano. Voi bastardi ebrei, o amici di ebrei, dovrete tutti crepare soffrendo"
  ---
  da criminalissima mercatiliberi@gmail.com
  (ora anche criminalissima info@wmogroup.com)
  e criminalissima paolobarrai@gmail.com
  " Ti ho fatto infiltrare da Filati del Piemonte, da Angelo Pegli, da Gianluca Gualandri, da Stelvio Callimaci, sei pieno di mie spie. Io prendo un po' di prestanome, e ti infiltro. E intanto, faccio passare per mie, idee che sono tue. E fra poco ti faro' pure sparare a Londra, ahahahah. Crepa bastardo, chi lavora con gli ebrei, deve bruciare nei forni".
  ---
  da criminalissima mercatiliberi@gmail.com
  (ora anche criminalissima info@wmogroup.com)
  e criminalissima paolobarrai@gmail.com
  " Stelvio Callimaci sta facendo un ottimo lavoro, mi passa tutti i tuoi inputs e io li faccio passare per miei, ahahahahaah; manda inputs, manda, e io vi faccio i soldi, ahahahah; presto ti spariamo in faccia, Nista comunista di merda, Berlusconi e Bossi non si criticano, si adorano, ahahahaha; noi della Lega, presto faremo migliaia di morti"
  ---
  da criminalissima mercatiliberi@gmail.com
  (ora anche criminalissima info@wmogroup.com)
  e criminalissima paolobarrai@gmail.com
  " bravo ottimi post continua cosi'.. presto ti spariamo in faccia... Nista, sei il primo della lista, la Lega spara, ammazza, non perdona, il mondo e' nostro, della destra... Paolo Barrai ammazza, la Lega ammazza, ahaha"
  ---
  da criminalissima mercatiliberi@gmail.com
  (ora anche criminalissima info@wmogroup.com)
  e criminalissima paolobarrai@gmail.com
  " sei troppo dolce
  ti sta forse leccando il culo tua ma-re!!! hahahaha, vai vai....
  ma non perdere lucidita'’ per i tuoi clienti....attendono impazienti gli inputs"
  ---
  da criminalissima mercatiliberi@gmail.com
  (ora anche criminalissima info@wmogroup.com)
  e criminalissima paolobarrai@gmail.com
  " di infiltrati come stelvio e filati ne abbiamo tanti ahahaaaahaah, e presto ti verremo a trovare a Londra, io e l'assassino come me, Michele Milla del fondo Momentum, e come facemmo con Ubaldo Gaggio, ti ammazzeremo, ahaha"

  BalasPadam
 5. 4
  da criminalissima mercatiliberi@gmail.com
  (ora anche criminalissima info@wmogroup.com)
  e criminalissima paolobarrai@gmail.com
  " non correre...la gamba potrebbe non seguirti... Nista, presto saliremo a Londra e ti spareremo in bocca.... la mia Lega non perdona, la Lega uccide, ahhaha.. e' vero, abbiamo ammazzato noi Giorgio Panto e Paolo Alberti, perche' andarono con Prodi, e presto ammazzeremo anche a te, la Lega non perdona, la Lega ammazza tantissimo... ahaha"
  ---
  da criminalissima mercatiliberi@gmail.com
  (ora anche criminalissima info@wmogroup.com)
  e criminalissima paolobarrai@gmail.com
  " credo che stai per finire...ahahahaha.. fra poco ti spariamo in bocca, Nista bastardo, Nista primo della lista, anzi no...abbiamo bisogno dei tuoi articoli da esaltato.. ti diamo ancora 15 giorni e poi ti spariamo in faccia, la Lega ammazza, Bossi fa ammazzare, prepara il testamento, sei morto, ahah"
  ---
  da criminalissima mercatiliberi@gmail.com
  (ora anche criminalissima info@wmogroup.com)
  e criminalissima paolobarrai@gmail.com
  " mi dicono che a londra stanno predisponendo un forno .....e gli manca materiale!!! vi ficchiamo dentro te e William Levi... voglio un nuovo nazismo.. voglio vedere tutti gli ebrei e chi lavora con gli ebrei, come fai te, bruciare... evviva il nazismo.. evviva la Lega, che e' il nuovo nazismo, Berlusconi muove la mafia, noi i nazisti, ahahaha"
  ---
  da criminalissima mercatiliberi@gmail.com
  (ora anche criminalissima info@wmogroup.com)
  e criminalissima paolobarrai@gmail.com
  " buona trombosi.. Nista ti ammazziamo noi, se vuoi.. crepa presto o noi del Pdl e della Lega ti ammazziamo.. come gia' abbiamo fatto con tuo padre.. Berlusconi e Bossi ammazzano, e presto lo vedrai.. Heil Hitler, Heil Mussolini, Heil Bossi, Heil Berlusconi, Heil Barrai, ahahaha"
  ---
  da criminalissima mercatiliberi@gmail.com
  (ora anche criminalissima info@wmogroup.com)
  e criminalissima paolobarrai@gmail.com
  " ahahahahaha, presto ti spareremo in faccia...Nista sei morto, Nista ti ammazzeremo, Nista sei condannato a crepare... Nista, divieni Berlusconiano, come ti volevo fare diventare un anno fa, o ti ammazziamo, Nista morto, ahaah"
  da criminalissima mercatiliberi@gmail.com
  (ora anche criminalissima info@wmogroup.com)
  e criminalissima paolobarrai@gmail.com
  " grazie per la fantastica azzeccata su dow jones, gas naturale e per il tantissimo resto..
  ahahahaha, vamos siamo forti!
  non mi morire per strada!!!
  come mi ha detto Don...non mi morire per strada...perche' fra poco salgo io a Londra, a scaricarti una p38 in bocca... Stefano Bassi de il Grande Bluff e io siamo assassini, terroristi neri, e presto ti ammazzeremo, ahahah"
  ---
  da criminalissima mercatiliberi@gmail.com
  (ora anche criminalissima info@wmogroup.com)
  e criminalissima paolobarrai@gmail.com
  " sempre nemici... ognuno persegue i suoi obbiettivi.... tanto tu sei condannato a morte... Berlusconi e Bossi han gia deciso: Nista come Falcone e Borsellino, Nista sparato in bocca, ahahaha"
  ---
  da criminalissima mercatiliberi@gmail.com
  (ora anche criminalissima info@wmogroup.com)
  e criminalissima paolobarrai@gmail.com
  " non ti deconcentro, scusa
  devi preparar i report che cosi' ci dai gli inputs vincentissimi come sempre, scusami... dai impegnati, impegnati, che presto io, Berlusconi e Bossi, ti faremo sparare dritto in faccia, ahahaha"
  ---
  da criminalissima mercatiliberi@gmail.com
  (ora anche criminalissima info@wmogroup.com)
  e criminalissima paolobarrai@gmail.com
  " Marina Berlusconi ha gia' messo il pollice verso, Marina Berlusconi ti ha condannato a morte..ha gia' avvertito la mafia di eseguire, di ammazzarti.. e se non esegue la mafia, eseguono i servizi segreti di destra, fascisti come me, della Lega ... Nista sei un morto ormai, ahaaaahahah"

  BalasPadam
 6. 5
  da criminalissima mercatiliberi@gmail.com
  (ora anche criminalissima info@wmogroup.com)
  e criminalissima paolobarrai@gmail.com
  " ahahahah, passa ancora un po' di dritte che qui si fanno soldi a palate...lavora schiavo... lavora, che fra poco, Berlusconi e Bossi ti fanno sparare in bocca.. via nostre Mafia e Servizi Segreti.... non criticare mai piu' Berlusconi o ti ammazziamo, bastardo.. Berlusconi e Bossi non si criticano, si adorano.. il problema e' che Marina Berlusconi ha gia' ordinato di ammazzarti, e quella non perdona, la Lega e' il nuovo nazismo e tappa le bocche ammazzando, Nista, ormai sei morto, ahahahhah"
  ---
  da criminalissima mercatiliberi@gmail.com
  (ora anche criminalissima info@wmogroup.com)
  e criminalissima paolobarrai@gmail.com
  " salutami william levi ...lo sento bruciare...come legna sul fuoco....o meglio ...il suo cadavere puo' essere usato per il sapone, ahahahahah..presto sara' nuovo nazismo, e chiunque lavora con gli ebrei come fai te... diverra' legna per i forni, ahahahah"
  ---
  da criminalissima mercatiliberi@gmail.com
  (ora anche criminalissima info@wmogroup.com)
  e criminalissima paolobarrai@gmail.com
  " fammi qualche articolo come nel passato .....ti prego tantissimo. A natale ti regalo un forno crematorio per William... Nista, noi Berlusconiani siamo la mafia, e tu sei condannato a morte, cosi' impari a non divenire uno dei nostri, ahahahah"
  ---
  da criminalissima mercatiliberi@gmail.com
  (ora anche criminalissima info@wmogroup.com)
  e criminalissima paolobarrai@gmail.com
  " attento a chi incontri a londra....ahahahaah... dai, sei bravo, azzecchi sempre, e' vero, voglio scroccarti un po' di piu', prima di ammazzarti... Nista e Levi nei forni di Auschwitz, si, nei forni di Auschwitz, w la Lega, w il Nazismo"
  ---
  da criminalissima mercatiliberi@gmail.com
  (ora anche criminalissima info@wmogroup.com)
  e criminalissima paolobarrai@gmail.com
  " POVERO BASTARDO CHE SI PERMETTE DI ESSERE DI CENTROSINISTRA: PRESTO TI SCHIACCEREMO, LA LEGA UCCIDE, BERLUSCONI UCCIDE, IO, PAOLO BARRAI, UCCIDO, W LA LEGA, W IL NAZISMO, W LA MAFIA, E INTANTO TI SCROCCO SEMPRE"
  ---
  da criminalissima mercatiliberi@gmail.com
  (ora anche criminalissima info@wmogroup.com)
  e criminalissima paolobarrai@gmail.com
  " MI DICONO CHE DI NOTTE SULLA TOMBA DI TUO PADRE CI VANNO A CAGARE I VERMI... E ANCHE CHE PRESTO TI AMMAZZERANNO A LONDRA... FATTI SCROCCARE IN SILENZIO O IO E STEFANO BASSI DE IL GRANDE BLUFF TI FAREMO AMMAZZARE... ANCHE STEFANO BAGNOLI E' UN ASSASSINO COME NOI... NISTA, LA SENTENZA C'E', PRESTO TI AMMAZZEREMO, W IL NAZISMO, W IL PDL, W LA MAFIA, W LA LEGA, W LA CAMORRA, W LA SACRA CORONA UNITA, W LA MALA COLOMBIANA, W LA BERLUSCONIANISSIMA MALA RUSSA, W LA LEGHISTISSIMA NDRANGHETA, AHAHA"
  ---
  da criminalissima mercatiliberi@gmail.com
  (ora anche criminalissima info@wmogroup.com)
  e criminalissima paolobarrai@gmail.com
  " sei un bastardo che si permette l'impermettibile: essere di centrosinistra! e questo basta e avanza per essere sparato in faccia, la Lega uccide, Berlusconi uccide, io, Paolo Barrai, uccido, w la Lega, e il Nazismo, w Berlusconi, w la Mafia, a noi, a noi, sei morto, ahaaaaaahaaaha"

  BalasPadam
 7. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
  Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

  Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

  BalasPadam
 8. kena page ni dah lama tak update??

  BalasPadam
 9. Nice post!!!!!
  I am really grateful to have the information from this blog.
  Busy streets of Delhi jam packed with colorful crowd, admirable pink structures of Jaipur and well preserved historical constructions in Agra these are some glimpses of the Golden Triangle Tours of India. Delhi, Agra and Jaipur: these three tourist destinations of India are looked upon as one of the most sought after places to explore. Therefore, we bring to you an all time favorites itinerary of travelers in 5 Days Golden Triangle Holiday Package. More
  packages like...
  Golden Triangle Tour 4 Days
  Golden Triangle Tour with Bharatpur
  Golden Triangle Tour with Chambal Safari
  Golden Triangle Tour with Haridwar Rishikesh
  Emails: info@discoverytaj.com | indiadiscoverytaj@gmail.com
  Mobile: +91-9997783182 | 9837709602
  Website: www.discoverytaj.com | http://www.agraroutes.com

  BalasPadam
 10. Good blog post....very informative post....
  Book online bus ticket from Redbus

  BalasPadam
 11. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

  BalasPadam
 12. A beautiful and heart –warming view of Taj Mahal which is can be seen very rarely on. During sunrise only you can keep up this rare view of Taj Mahal. So keeping a check on your curiosity, the Sunrise Tour of Taj Mahal. We also provides Same Day Tours as given below their link. Thanks for read and approved my comment.

  Same Day Delhi Tour
  Same Day Agra Tour by Train
  Same Day Jaipur Tour by Train

  Thanks For visit here
  Parvez Khan
  +91-9927841719

  BalasPadam
 13. What an Interesting post, I like it Thanks for share…
  Golden Triangle Tour 2 Days
  Golden Triangle Tour 3 Days
  Golden Triangle Tour 4 Days
  Golden Triangle Tour 5 Days
  Super Luxury Tours


  Thanks and Best Regards
  Parvez Khan
  E-mail- Info@splendidtajholidays.com
  Mob No- +91-9927841719
  Website- www.splendidtajholidays.com


  BalasPadam
 14. Welcome to Pacific Tour India
  I Read your blog, it`s so informative:
  Golden Triangle Tour of India which include Delhi, agra, Jaipur. Golden Triangle means which connects the capital city Delhi with Taj Mahal city {Agra} which is original love later with white marble and pink City {Jaipur} which is capital of Rajputana familys these three city are situated in Triangle Shape. The land distance b/w and driving hours are almost same, you can also visit most viewable historical monuments of INDIA which is situated in these 3 cities...
  More Packages:-
  Golden Triangle Tour 5 Days

  Golden Triangle Tour 6 Days

  Golden Triangle Tour 4 Days

  Golden Triangle & Varanasi

  Golden Triangle & Ranthambore

  CONTACT INFO
  Shop No.16, First Floor, Prerna Plaza, Fatehabad Road, Agra- 282001
  Mob : +91 - 9759747417, 9568617417
  Email: info@pacifictourindia.com,
  Web-side: www.pacifictourindia.com

  BalasPadam
 15. Wow! this is Amazing! Do you know your hidden name meaning ? Click here to find your hidden name meaning

  BalasPadam
 16. This is also a very good post which I really enjoyed reading. It is not everyday that I have the possibility to see something like this.satta king

  BalasPadam
 17. Nice blog. If you wants to travel around the world. best travel agency in Lahore is providing the opportunity in very low rates.

  BalasPadam
 18. Saya dan keluarga memulangkan kepunyaan kamu (baca-blogspot.blogspot.com/open minda blog)yang ada pada kami.

  BalasPadam
 19. Excellent effort to make this blog more wonderful and attractive. Oregon Business Registry

  BalasPadam
 20. I appreciate the detail you went into [topic that was covered]. I am grateful for the amount of time and effort you put into this helping us.
  https://bhiwadisatta.com

  For more info click below ��

  bhiwadi satta

  BalasPadam
 21. Personally I think overjoyed I discovered the blogs.
  ํ† ํ† ์‚ฌ์ดํŠธ

  BalasPadam
 22. Thanks for your marvelous posting! I really enjoyed reading it, you happen to be a great author. I will remember to bookmark your blog and may come back in the foreseeable future.

  Read More:-

  Satta King

  Satta king

  BalasPadam
 23. I don’t think many of websites provide this type of information. ์ธ์ฆ์—…์ฒด

  BalasPadam
 24. This is an awesome motivating article.I am practically satisfied with your great work.You put truly extremely supportive data. Keep it up. Continue blogging. Hoping to perusing your next post.
  ํ† ํ† ์‚ฌ์ดํŠธ

  BalasPadam
 25. Hi this Side Satta King
  Awesome post! Personally I like your site. . I am so impressed to read your content. I am looking forward for the next valuable and informative concept in your blog. Overall outstanding post. Carry on :) Well done!
  If Want Play online Satta King Game Click SattaKing :-

  BalasPadam
 26. I like the valuable information you provide in your articles. I’ll bookmark your weblog and check again here regularly. I am quite certain I will learn plenty of new stuff right here! Best of luck for the next!

  Read More:-

  Satta king

  BalasPadam
 27. We are looking for a lot of data on this item. In the meantime, this is the perfect article I was looking for . Please post a lot about items related to ์•ˆ์ „๋†€์ดํ„ฐ!!! I am waiting for your article. And when you are having difficulty writing articles, I think you can get a lot of help by visiting my .

  BalasPadam
 28. Very nice article. I absolutely appreciate this site.Keep writing!์ฃผ์†Œ์š”

  BalasPadam
 29. I was looking for another article by chance and found your article์˜จ๋ผ์ธํฌ์ปค I am writing on this topic, so I think it will help a lot. I leave my blog address below. Please visit once.

  BalasPadam
 30. It was an awesome post to be sure. I completely delighted in understanding it in my noon. Will without a doubt come and visit this blog all the more frequently. A debt of gratitude is in order for sharing. ํ† ํ† ์‚ฌ์ดํŠธ

  BalasPadam
 31. Oh, the data you've shared in this incredible article is just magnificent. I am definitely going to make more use of this data in my future projects. You must continue sharing more data like this with us. ํ† ํ† ์‚ฌ์ดํŠธ

  BalasPadam
 32. I've been troubled for several days with this topic. ๋จนํŠ€๊ฒ€์ฆ, But by chance looking at your post solved my problem! I will leave my blog, so when would you like to visit it?

  BalasPadam
 33. Amazing article..!! Thank you so much for this informative post. I found some interesting points and lots of information from your blog. Thanks ํ† ํ† ์‚ฌ์ดํŠธ

  BalasPadam
 34. Hello
  Thank you for giving me useful information.
  Please keep posting good information in the future
  I will visit you often. Thank you.
  I am also running the site. ์•ˆ์ „๋†€์ดํ„ฐ This is a related site, so please visit once.
  Have a niceday!

  BalasPadam
 35. It's the same topic , but I was quite surprised to see the opinions I didn't think of. My blog also has articles on these topics, so I look forward to your visit.๋จนํŠ€๊ฒ€์ฆ

  BalasPadam
 36. NICE POST CHECK MY NEW POSTOK SATTAKING

  NICE POST CHECK MY NEW POSTSATTA RESULT

  NICE POST CHECK MY NEW POSTSATTAKING REAL

  BalasPadam
 37. I am contemplating this topic. I think you can solve my problems. My site is at "์˜จ๋ผ์ธ๋ฐ”๋‘‘์ด". I hope you can help me.

  BalasPadam
 38. This site contains a lot of really good information. Lots of useful inaformation. I'll add it to my bookmarks and stop by often. Maybe other visitors will think the same way as me. I hope you have a nice day today. Oh, it would be nice to visit our site and receive useful information. ํ† ํ† ์‚ฌ์ดํŠธ๋จนํŠ€

  BalasPadam
 39. I’m still learning from you, while I’m improving myself. I certainly enjoy reading everything that is written on your website.Keep the posts coming. I loved it! ์Šค์›จ๋””์‹œ

  BalasPadam
 40. ์ข‹์€ ๊ธ€์„ ์˜ฌ๋ ค์ฃผ์…”์„œ ๊ฐ์‚ฌํ•ฉ๋‹ˆ๋‹ค! ๋‹น์‹ ์˜ ์›น์‚ฌ์ดํŠธ๊ฐ€ ์ œ ํ•„์š”์— ๋”ฑ ๋งž๋Š” ๊ฒƒ ๊ฐ™์•„์„œ์š”. ๊ทธ๊ฒƒ์€ ํ›Œ๋ฅญํ•˜๊ณ  ๋„์›€์ด ๋˜๋Š” ๊ฒŒ์‹œ๋ฌผ์„ ํฌํ•จํ•˜๊ณ  ์žˆ๋‹ค. ๊ณ„์† ์ž˜ํ•ด์ฃผ๊ธธ!์šฐ๋ฆฌ์นด์ง€๋…ธ

  BalasPadam
 41. First of all, thank you for your post. Your posts are neatly organized with the information I want, so there are plenty of resources to reference. I bookmark this site and will find your posts frequently in the future. Thanks again ^^ ํ† ํ† ์‚ฌ์ดํŠธ

  BalasPadam
 42. Your Site is very nice, and it's very helping us this post is unique and interesting, thank you for sharing this awesome information. and visit our blog site also. Satta King

  BalasPadam
 43. I haven't seen anything interesting in a long time, and I'm writing on this form, so I hope to see you.ํ† ํ† ์‚ฌ์ดํŠธ

  BalasPadam

 44. ํ† ํ† ์‚ฌ์ดํŠธHello, I came across your webpage by
  chance and got some good information.
  If you have time, please visit my webpage as well.
  Then have a nice day and always be full of good things~

  BalasPadam
 45. Get a Chance to Win Satta King Game then Visit:
  What Is Satta King Secrets To Win? - What Every Champ Needs To Know!
  The sattaking is an online game based on Thai Boxing. This is a Satta game that has the player controlling a specific character and trying to knock out other fighters. Unlike Black Satta King, you don't have any weapons or gears to use on matka Result. But you do have the Disawar which determines the results of each fight. Here's a look at Satta Result tricks to win. It is important to choose the เคธเคŸ्เคŸा เคฎเคŸเค•ा เคฐिเคœเคฒ्เคŸ with the best odds. There are many online casinos in Satta King Online that claim to have the best roulette games, so you can't simply choose the one with the lowest odds and Satta King up hope to win a lot of money from it. You must consider Satta Game of your options before choosing any Satta Satta and its roulette game results.

  BalasPadam

 46. Nice post check my site for super fast Satta king Result also check Sattaking

  BalasPadam
 47. This site seems to inspire me a lot. Thank you so much for organizing and providing this quality information in an easy to understand way. I think that a healthy era of big data can be maintained only when such high-quality information is continuously produced. And I, too, are working hard to organize and provide such high-quality information. It would be nice to come in once and get information.

  Also visit my site:ใƒ–ใƒซใƒฌใ‚ฏใ‚ธใ‚งใ‚ฏ


  BalasPadam
 48. What's up, after reading this remarkable piece
  of writing i am also glad to share my know-how here with mates.๋ถ€์‚ฐ๋‹ฌ๋ฆฌ๊ธฐ

  BalasPadam
 49. As I am looking at your writing, ๋จนํŠ€๊ฒ€์ฆ์‚ฌ์ดํŠธ I regret being unable to do outdoor activities due to Corona 19, and I miss my old daily life. If you also miss the daily life of those days, would you please visit my site once? My site is a site where I post about photos and daily life when I was free.

  BalasPadam
 50. Thank you I see a good website
  Get top records
  Always top records
  withinside the destiny
  We constantly want ,
  ํ† ํ† ์‚ฌ์ดํŠธ ๊ฒ€์ฆ

  BalasPadam
 51. I accidentally visited another hyperlink. I still saw several posts while visiting, but the text was neat and easy to read.
  ๋ฉ”์ด์ €๋†€์ดํ„ฐ

  BalasPadam
 52. Looking at this article, I miss the time when I didn't wear a mask. ๋จนํŠ€๊ฒ€์ฆ์—…์ฒด Hopefully this corona will end soon. My blog is a blog that mainly posts pictures of daily life before Corona and landscapes at that time. If you want to remember that time again, please visit us.

  BalasPadam
 53. Nice Post Your content is very inspiring and appriciating I really like it please visit my site for
  Satta King and Satta king Charts or for super fast result satta matka also checkout my site Deshawar rescords you can also visit out site satta king result visit us on satta king faridabad satta king ghaziabad

  BalasPadam
 54. Thank you for any other informative blog. Where else may just I am getting that kind of information written in such a perfect method? I have a mission that I’m simply now working on, and I have been on the glance out for such info. ์•ˆ์ „๋†€์ดํ„ฐ์ถ”์ฒœ

  BalasPadam
 55. It's really great. Thank you for providing a quality article. There is something you might be interested in. Do you know ํ† ํ† ์ปค๋ฎค๋‹ˆํ‹ฐ ? If you have more questions, please come to my site and check it out!

  BalasPadam
 56. Pretty good post. I have just stumbled upon your blog and enjoyed reading your blog posts very much. I am looking for new posts to get more precious info. Big thanks for the useful info. ๋ฉ”์ด์ €๋†€์ดํ„ฐ๋ชจ์Œ

  BalasPadam
 57. I do not know if it’s just me or if perhaps everyone else experiencing issues with your site.
  It appears as if some of the text in your content are
  running off the screen. Can someone else please provide feedback
  and let me know if this is happening to them too? This might be a problem with my web browser because
  I’ve had this happen before. Many thanks,,,,
  satta king fast

  BalasPadam
 58. I'm writing on this topic these days, , but I have stopped writing because there is no reference material. Then I accidentally found your article. I can refer to a variety of materials, so I think the work I was preparing will work! Thank you for your efforts. ๋จนํŠ€์‚ฌ์ดํŠธ

  BalasPadam
 59. I've been searching for hours on this topic and finally found your post. , I have read your post and I am very impressed. We prefer your opinion and will visit this site frequently to refer to your opinion. When would you like to visit my site? ๋จนํŠ€๊ฒ€์ฆ์ปค๋ฎค๋‹ˆํ‹ฐ

  BalasPadam
 60. Really no matter if someone doesn't be aware of after that its up to other users that they will help, so here it takes place ํ† ํ† ์‚ฌ์ดํŠธ์ถ”์ฒœ.

  BalasPadam
 61. Excellent read, I just passed this onto a friend who was doing a little research on that. And he actually bought me lunch as I found it for him smile Therefore let me rephrase that: Thank you for lunch. ๋ฉ”์ด์ €์‚ฌ์ดํŠธ

  BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...