Khamis, 14 April 2016

Hukum Gugurkan Kandungan Dalam Islam

. Sekadar berkongsi. Sebab rasanya ramai lagi ibu-ibu yang tak aware tentang hukum menggugurkan kandungan ni.


Gambar sekadar hiasan :)

Jom kita tengok video dari Dr. Danial dibawah ni. Memang clear dah lah penjelasan Dr. Danial tentang hukum menggugurkan kandungan. Dengar dan fahami kay.


Ada banyak lagi video dari ustaz-ustaz tentang hukum mengugurkan kandungan ni. Lebih kurang sama ajer penjelasan semuanya. Tapi BW tertarik nak share video Dr. Danial ni, penjelasan dari doktor lebih details lagi kan.

Kepada yang tertanya-tanya, apesal tiba-tiba BW share hukum menggugurkan kandungan ni? Tengah dok cari video hukum ikat peranakan, ternampak pula video hukum mengggugurkan kandungan ni. Bila dah dengar penjelasan dari Dr. Danial tertarik pula nak share kat blog :)


http://buatwanita.blogspot.my/

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Anda Berkenan .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...