Rabu, 25 Februari 2015

Kenapa Bawak Laju?

Selalunya bawak kenderaan perlahan, tapi tetiba bawak laju. Nak tau kenapa bawak laju? mesti korang berasa hairan dan pelik, tetapi korang mesti nak tau sebab apa kan? jom baca ayat di bawah ini untuk mengetahui apakah punca-punca yang sering didengar sebab bawak laju...




1) Sebab tak tahan nak buang air kecik. Dah la baru baik dari penyakit batu karang.

2) Sebab dah lambat nak pergi kerja. Ada meeting pulak tuh, masuk ni dah lapan belas kali lambat.

3) Sebab minyak dah nak habis, tuh yang kena bawak laju nak carik stesen minyak. Ada nampak tak?

4) Sebab kerja despatch, banyak surat tak hantar lagi. Nak kerja keja part time lagi... sebagai despatch makanan segera.

5) Sebab nak tengok cerita best kat TV. Takde siaran ulangan pulak tuh.

6) Sebab nak pergi kenduri, takut terlewat makan kenduri... perut tengah lapar.

7) Sebab dah lambat nak ambik awek balik kerja. Tak tahan dengar dia membebel.

Walau apapun jangan bawak laju sangat kerana laju-laju berbahaya! Mana nak tau kot-kot ada apa-apa berlaku! Naya taw!
 http://www.shakroil.com

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Anda Berkenan .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...