Selasa, 2 Disember 2014

Kenali Sifat Awek Korang Melalui Tempat Dating

 

Biasanya lelaki yang ajak dating tapi destinasi lokasinya awek yang tentukan, antaranya...



SHOPPING COMPLEX
Sah, minat ni kuat joli. Tak boleh kata apa dah eh.

KEDAI MAMAK
Dia perasan yang korang macam agak sengkek dan tak sampai hati nak ajak makan kat restoran elit. Baginya kedai mamak ini pon dah nampak elit... haha

PANGGUNG WAYANG
Kemungkinan dia nak testing tahap kegatalan korang. Kalau macma melampau maka hai-hai... bye-bye... le korang.

TAMAN TASIK
Dia memang benar-benar berharap yang perhubungan korang berkahir dengan perkahwinan, beranak-pink, bercucu-cicit ataupun mungkin terpengaruh dengan drama filem tahun 80an.

AIR TERJUN
Haik, biasanya orang jantan yang suka tempat-tempat sejuk camni. Baik korang hati-hati mungkin beliau adalah alien yang terdesak.

BUS STOP KAT DEPAN RUMAH DIA
Kemungkinan besar adalah perdatingan terakhir. Dia nak mintak putus tapi dengan cara bersemuka.. berani dan berkeyakinan. Alaaa... tak payah nak frust lebih-lebih.

Jadi sila perhatian di mana aweks anda nak ajak di dating tuh ye..
 http://www.shakroil.com

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Anda Berkenan .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...