Rabu, 20 November 2013

Pertama Kali Dipertonton Kepada Umum - Mayat Entiti Humanoid Dijumpai Di Iran

Kewujudan makhluk asing sering kali menjadi perdebatan hangat di kalangan ahli sains, astronomi dan mereka yang mempercayai teori Angkasawan Purba..Di Iran, terdapat penemuan entiti makhluk asing yang amat menggemparkan di mana ia dijumpai dalam keadaan saiz yang kecil dan buat pertama kalinya, penemuan ini dipertontonkan kepada orang awam..Nak tahu dengan lebih lanjut, meh usha kat bawah ni..
Butch Witkowski, Pengarah Pusat Penyelidikan UFO Pennsylvania, telah mengemukakan e-mail mengenai butiran dan imej yang beliau terima pada 8/11/2013:
 
 

Kami telah menerima gambar-gambar ini dari seorang lelaki berasal dari Iran pada pagi ini pukul 5.12 a.m. Gambar dan butiran seperti tertera di bawah. Beliau menyatakan akan menghantar e-mail selanjutnya selepas proses MRI dan X-rays dijalankan. 
Tuan/Puan,
Saya seorang lelaki Iran telah menemui makhluk aneh ini yang kelihatan seperti manusia kerdil berukuran 7 cm. Ia mempunyai mata yang besar, kulit kuning dan kepala yang lebih besar dari saiz badan.
 Apa yang anehnya, mayat makhluk ini tidak dapat disejukbekukan apabila di letakkan di dalam keadaan sejuk dan tidak berbau busuk malah reput walaupun di letakkan dalam cuaca panas.
Ototnya masih lagi kuat dengan rambut pendek dan struktur gigi yang kelihatan seperti haiwan liar.
Sekiranya anda berminat mengenai perkara ini, saya akan hantar lebih banyak gambar. Jawapan segera dari anda amat dihargai.
Salam,
Hamid G.
 

 
 
 p/s: Benar atau tidak ini makhluk asing bersaiz kecil, ia masih belum diketahui..
drysheet blogsport

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...