Selasa, 30 Jun 2015

TIPS - Tauke Jamu Dedah 5 Rahsia Kaya Sampai Boleh Jadi Jutawan Macam Dia

199
Gaya Hidup
jutawan jsd
Siapalah tak nak jadi kaya kan? Mesti setiap orang ada pasang angan-angan untuk sekurang-kurangnya menjadi orang ‘senang’ dan bebas hutang.

Kali ni, kami dapat kiriman email daripada salah seorang follower pengasas produk jamu yang agak terkemuka, khabarnya dah jadi jutawan pun!

Fuh, jom sama-sama kita share tips bebas hutang, cepat kaya ni!



1. Jangan biasakan diri berhutang

Screen Shot 2015-06-29 at 11.49.29 AM
Screen Shot 2015-06-29 at 11.29.56 AM

 2. Usaha & dekati Allah SWT

Screen Shot 2015-06-29 at 11.50.08 AM
Screen Shot 2015-06-29 at 11.31.53 AM

3. Cara survive jika kurang wang..

Screen Shot 2015-06-29 at 11.52.30 AM
Screen Shot 2015-06-29 at 11.34.05 AM

4. Kumpul duit ansuran tiap bulan

Screen Shot 2015-06-29 at 11.53.03 AM
Screen Shot 2015-06-29 at 11.35.06 AM

5. Saya cipta tabung dari bakal hutang

Screen Shot 2015-06-29 at 11.53.43 AM
Screen Shot 2015-06-29 at 11.35.54 AM
Amacam? Ada berani nak follow tips ni? Apa yang kami nampak, tips yang diberikan ini memerlukan pengorbanan di permulaannya. Kena ada sifat survival & susah payah sikit pada awalnya.

Tapi, jika pulangannya menguntungkan diri sendiri, tak salah kiranya jika kita cuba kan?

Sumber : Facebook Hanni Borhan
OH BULAN

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Anda Berkenan .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...