Isnin, 25 Mac 2013

Beg Tangan yang Unik

entry kali nih pun berasaskan beg tangan jugak. Beg tangan memang sinonim dengan wanita, kan? Tapi, kali nih beg tangan yang unik. Jom cekidauttt! ;)


Rasanya beg tangan nih bercorak flora dan fauna. Korang rasa? Unik, kan? 
 
 



Ok, ini confirm bentuk kasut but.


Berbentuk buku? The Invaders, Dam of Death? Fuhhh, takde tajuk buku yang menarik lagi ke?
"Confessions of a Shopaholic" ok jugak kan?


Yang ini COOL, tapi macam berat pulak nak bawaknya.


Bentuk kaset.


Bentuk Cupcake.



Mula-mula, admin ingat ini bentuk tin cat. Rupa-rupanya, ia bentuk Plat Nombor Kereta.


Boleh simpan air teh dalam beg nih. ;)

Rubik kiub?



Tak tahu nak kategorikan beg ini, samaada cute atau tak senonoh? ;)



Ini macam bekas makanan yang Chinese selalu guna. Betul tak? -

Fuhhh, macam-macam idea pereka handbag nih, kan? Korang berkenan yang mana satu?
 http://bestjugak.blogspot.com

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Anda Berkenan .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...