Ahad, 12 Oktober 2014

Lelaki & Perempuan : Siapa Yang Perlu Propose Dulu?

Lelaki yang propose dulu memang dah biasa. Baru la gentleman..tapi tak semua gentleman. Lelaki pun macam perempuan jugak. Kadang-kadang malu lebih..malu tapi mahu..hehe
 
 


Perempuan yang propose dulu memang rare dan tak ramai buat. Cuma bila perempuan yang nak start dulu tu..kena hati kental macam rambo la. Takut kena reject? Kena reject tu benda biasa..aku pun pernah dapat anugerah ni 2 3 kali. 

P/S : Kalau dah suka sama suka, kena perlu tunggu satu pihak propose dulu?
nicknashram.blogspot.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Anda Berkenan .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...