Selasa, 24 Mac 2015

Perbezaan Antara Isteri Dan Girlfriend Pada Pandangan Seorang Suami

gf 
Isteri macam TV , girlfriend macam handphone.Di rumah tengok TV, pergi keluar bawa handphone
Tak ada duit jual TV. Ada duit beli handphone baru.

Kadang kadang seronok tengok TV,tapi selalunya banyak masa habis main handphone

TV percuma sepanjang hayat tapi handphone kalau tak bayar servis line talian akan ditamatkan serta merta

TV saiznya besar, berat dan dah buruk,tapi handphone cute,comel,ramping,banyak butang boleh picit dan boleh dibawa ke mana mana dan bila bila masa sahaja




Kos penyelenggaraan TV murah saja lagipun jarang rosak,tapi handphone mak oii..mahalnyee..Selalu meragam lak tuh mintak kena tuka..haish

Yang sadisnya,TV ada remote control,tapi handphone takdee tau!!

satu je kelebihan TV ni..xde virus!! tapi handphone sekali kena habislahh!!

jadi jangan pening kepala pilihlah TV anda.kalau boleh yang plasma lahh yee..hehehe

kepada kaum ADAM post entri ni hanya sekadar gurauan semata mata dan kepada kaum HAWA anggaplah ini sebagai santai santai tatkala menjengah ke sini..
mummynemo

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Anda Berkenan .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...