Rabu, 19 Februari 2014

Kategori Takut Ke Tandas Sumber:

 

Sebab asbab kenapa anda, couple anda, adik anda, kakak anda, abang anda, kawan anda, adik kepada kawan anda dan kawan kepada adik anda serta sesiapa sahaja apabila ditanya kenapa takut hendak ke tandas mahupun bilik air sorang-sorang. Inilah jawapan yang anda semua bagi...
 

1) Takut kena sakat hantu, itu pun lepas menonton cerita hantu.

2) Takut kena marah dengan cikgu tetapi selalnya cikgu marah kalau diwaktu peperiksaan. Lima minit sekali muka anda sahaja yang ulang alik pergi ke tandas.

3) Takut kena marah dengan bos. Apa hal takut dengan bos? Pasal anda ada buat hal kan?

4) Takut kena marah dengan pemandu bas. baru lima kilometer jalan dah suruh berhenti. Bila hendak sampai pada masanya.

5) Takut kena marah dengan orang belakang semasa menonton wayang.

6) Takut kena intai, selalu jadi dekat kawasan kampung yang jambannya di luar rumah.

7) Takut lipas, cacing dan sebagai serangga. Ini jangan kata anda... aku pun takut. Hahaha...

Pelbagai-bagai lagi kategori takut ke tandas ini jikalau kita dapat lihat dan cuba anda perhatikan kawan anda kalau anda duduk asrama. Pasti malam-malam rakan anda yang hendak pergi ke tandas terpaksa kejutkan anda untuk pergi bersama. Tambahan pula anda juga takut, bunyi sedikit sudah lari lintang pukang. Haha!
 www.shakroil.
 
Sebab asbab kenapa anda, couple anda, adik anda, kakak anda, abang anda, kawan anda, adik kepada kawan anda dan kawan kepada adik anda serta sesiapa sahaja apabila ditanya kenapa takut hendak ke tandas mahupun bilik air sorang-sorang. Inilah jawapan yang anda semua bagi... 1) Takut kena sakat hantu, itu pun lepas menonton cerita hantu. 2) Takut kena marah dengan cikgu tetapi selalnya cikgu marah kalau diwaktu peperiksaan. Lima minit sekali muka anda sahaja yang ulang alik pergi ke tandas. 3) Takut kena marah dengan bos. Apa hal takut dengan bos? Pasal anda ada buat hal kan? 4) Takut kena marah dengan pemandu bas. baru lima kilometer jalan dah suruh berhenti. Bila hendak sampai pada masanya. 5) Takut kena marah dengan orang belakang semasa menonton wayang. 6) Takut kena intai, selalu jadi dekat kawasan kampung yang jambannya di luar rumah. 7) Takut lipas, cacing dan sebagai serangga. Ini jangan kata anda... aku pun takut. Hahaha... Pelbagai-bagai lagi kategori takut ke tandas ini jikalau kita dapat lihat dan cuba anda perhatikan kawan anda kalau anda duduk asrama. Pasti malam-malam rakan anda yang hendak pergi ke tandas terpaksa kejutkan anda untuk pergi bersama. Tambahan pula anda juga takut, bunyi sedikit sudah lari lintang pukang. Haha!

Sumber: http://www.shakroil.com/2012/07/kategori-takut-ke-tandas.html

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...