Rabu, 14 Oktober 2015

Tenangkan Stress Anda Di 4 Lokasi Kolam Air Panas Ini

Kolam air panas
Penat dan stress dengan kerja boleh mendatangkan kemudaratan pada diri kita, kalau badan korang rasa lenguh-lenguh, sakit belakang dan cepat penat, mungkin korang menghadapi simptom-simptom stress ni.
Jadi, apa kata luangkan masa  hujung minggu nanti di kolam air panas bersama keluarga dan kawan-kawan. Dapat la juga lenturkan segala urat-urat tegang di badan korang tu, tambah lagi cuaca sekarang ni kadang-kadang hujan. Memang padu sejuk-sejuk macam tu dapat mandi kolam air panas.




 1. Kolam Air Panas Hulu Tamu Batang Kali  

Screen Shot 2015-10-13 at 12.36.51

2. Kolam Air Panas Gadek, Melaka

Air Panas Gadek 2 gunung-datuk-2011-6 gunung-datuk-2011-22

3. Wet World Air Panas Resort, Negeri Sembilan

Screen Shot 2015-10-13 at 12.41.51 Screen Shot 2015-10-13 at 12.42.19 Screen Shot 2015-10-13 at 12.42.32

4. Kolam Air Panas Sungai Gersik, Muar Johor

Screen Shot 2015-10-13 at 12.45.41 Screen Shot 2015-10-13 at 12.46.04 Screen Shot 2015-10-13 at 12.46.41
Lagi best kalau pergi tempat-tempat macam ni pada waktu malam, sejuk-sejuk macam tu lepas tu balik rumah terus tidur. Lagi-lagi kalau tengah hujan, sebab tu la kami sarankan pergi masa hujung minggu tak ada lah overslept kan? Haha!
oh bulan

1 ulasan:

  1. Maaf lah ye saudara / saudari. Yg ke 3 tu. bawah tu adalah gambar anak lelaki saya yang diambil sendiri oleh saya. Untuk makluman, gambar tu diambil di Kolam Air Panas Jasin, Bemban dan bukan di Wet World Air Panas Resort, N9. Walaupun sekadar gambar google, tp info berkaitan gambar tu kan salah. kesian budak-budak berharap nak naik bila pegi ke wet world tu.

    maaf menegur. sekian, terima kasih.

    BalasPadam

Anda Berkenan .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...