Rabu, 25 Jun 2014

Kenapa Lelaki Selalu Gembira

Korang mesti terfikir bukan? Kenapa lelaki selalu gembira dan suka berfoya-foya dan selalu orang sebut iaitu suka enjoy sana sini tanpa memikirkan baik atau buruk. Dianggap semua sama sahaja? Korang mesti rasa pelik kan? Disini aku nak beritahu korang sebab apa menjadi begini...

1) Tak perlu mengandung atau beranak.



2) Boleh kencing merata-rata dan berdiri plak tuh.

3) Kerjanya sama tapi gajinya lebih.

4) Kedut dan boroi lambang kejantanan.

5) Orang tak pandang ke dada bila bercakap dengan lelaki.

6) Berbual di telefon 30 saat sahaja kerana tak perlu cakap lama-lama.

7) Boleh pakai baju dan seluar semasa cuti untuk 5 hari tanpa basuh.

8) Dipuji sebab berjaya mengeluarkan idea yang ciput.

9) Boleh pakai seluar dalam berharga RM9.90 sekotak (ada tiga helai).

10) Boleh pakai baju yang berkedut.

11) Apa yang ada dimuka semuanya original.

12) Stail rambut sama sahaja, mungkin bertahun-tahun atau berdekad.

13) Boleh pakai sepasang kasut dan stokin sampai koyak.

14) Boleh pakai seluar pendek walaupun kaki macam ....!!!

15) Misai berserabut?? tiada masalah la!
 http://www.shakroil.com

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Anda Berkenan .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...