Selasa, 12 Ogos 2014

wow - Seni Kreatif Objek | TANAKA TATSUYA

  

SENI KREATIF OBJEK | TANAKA TATSUYA | Pernah tak masa kecil kecil, you all berimaginasi dengan liar even dengan makanan *sebagai contoh* pun you all boleh jadikan barang mainan?? 
Ena pernah! Masa kecil kecil dulu, ena selalu bayangkan bantal golek a.k.a bantal panjang sebagai kuda. Duduk kat atas bantal golek, lepas tu tunggang la macam tunggang kuda. Dari dapur sampailah ke ruang tamu ena heret bantal golek tu. Hahaha.
 

Dan untuk entri kali ini ena nak share satu seni kreatif objek yang di reka khas oleh Tanaka Tatsuya. Tanaka Tatsuya ialah ahli seni yang menetap di Jepun dan sentiasa berimaginasi dengan liar seperti mana kita berimaginasi sewaktu zaman kanak kanak dahulu. Seni Kreatif Objek.
Jom kita lihat~



1) GARFU A.K.A PAPAN GELONGSOR

  


2) TISU JAMBAN A.K.A AIR TERJUN

  
3) BERUS A.K.A SHOWER MANDI
  
4) GITAR A.K.A LITAR LUMBA LARI
  
5) KUBIS A.K.A OMBAK LAUT
  

6) SPAGETTI A.K.A HUJAN

 
http://www.ladyainaa.com/

1 ulasan:

Anda Berkenan .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...